Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet arról tudni valamit,...

Lehet arról tudni valamit, hogy lesz-e 700as battlemage kártya is?

Figyelt kérdés

Az 570 580 kijött, azt tudom, de nagy titkolózás volt/van a battlemage kártyák körül. Láttam annak idején pár szivárgást találgatást milyenek lesznek vajon, milyen specifikációkkal, olyat is láttam, hogy hagyja a francba őket az intel...

Azóta nem tudom mire lehet számítani nagyobb battlemage kártya ügyben, mert ha lennének, személy szerint én kipróbálnám.

#VGA #Intel #GPU #battlemage #Arc b770
ma 13:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem lesz 700-as széria sőt 900-as is lesz valamikor bár az még lehet később. Az Intel múlt hónapba sokat javított a drivereken az Arc A szériás kártyák is már jó driverrel vannak az újak még megbízhatóbbak. Lassan talán már mindkettő széria ajánlható lesz. Mert ez a B580 ami már kint van jobban teljesít mint az előző generációs A770 ami nem volt sokkal jobb mint az A580. De ez a B580 már felül tudja múlni egyes játékokban az RX 7600 vagy RTX 4060-at.
ma 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!