Külső HDD-nél a 3.0 és 3.1 és 3.2 a sebességet jelöli, amennyivel olvasni és másolni tud v agy a csatlakozás típusát? Ma már érdemes minél magasabb számút venni?

kösz, akkor ezzel azt is megválazzszoltad, amit nem is kérdeztem, csak most látom. azaz, hogy 2.0 is létezik, de akkor az elég régi lehet és nem érdemes.
az nem tudom befolyásolja-e, de 2,5-ösöket nézek.

a fő használat online videobeszélgetések rögzítése lenne, fullHD-ban. nem tudom, ehhez mennyire jó, de mindenesetre 4K nek kell.
oké, akkor viszont jóval nagyobb a kínálat, mert a 3 felettiekből szinte csak ADATA-t találok elfogadható áron. de 2.0-ból van több is.

Hivatalosan jelenleg csak 3.2 szabvány létezik. A korábbi 3-asokat átnevezték mind, és besorolták az USB 3.2 alá.
Így ez lényegében annyit jeelnt, hogy mind a gyártó, mind az oldal egy lista hozzánemértő igénytelenség.
Az usb szabványok elnevezéséért felelősek meg végképp totál idióták.
Lényeg az egészben... átlag merevlemezek nem igazán fognak menni 220MB/s fölé. A nagyon gyorsak is épphogy megcsípik a 300-at.
A leggyengébb USB 3 szabvány 625MB/s sebességre képes.
Szóval amu USB 3, az már jó.
USB 2 meg kb nincs, nem igazán létezik.
Szóval lényegtelen infó.
oké, kösz, tehát lényeg, ha én online zoomon beszélek valakikkel, és külső kamera van a gépre kötve (nem tudom, ez szempont-e, de ugye lényegesen más minőség, ezért gondolom, hogy esetleg igen), akkor ezt kellene tudnia venni a külső HDD-nek mert a sajátja nem elég.
ezek szerint bármilyen 3-as már jó ... rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!