Külső HDD-nél a 3.0 és 3.1 és 3.2 a sebességet jelöli, amennyivel olvasni és másolni tud v agy a csatlakozás típusát? Ma már érdemes minél magasabb számút venni?
ma 09:13
1/6 anonim válasza:
Az USB interfész verziószámát, ezzel a sebességét. A 3.0 sebessége bőven elég egy 3,5-ös méretű HDD szekvenciális végsebességének kihajtására, ennél gyorsabbak csak SSD-hez hasznosak.
2/6 A kérdező kommentje:
kösz, akkor ezzel azt is megválazzszoltad, amit nem is kérdeztem, csak most látom. azaz, hogy 2.0 is létezik, de akkor az elég régi lehet és nem érdemes.
az nem tudom befolyásolja-e, de 2,5-ösöket nézek.
ma 09:51
3/6 anonim válasza:
2,5 5400 RPM-hez elég a 2.0 is. A 7200-asban már fog hagyni egy kicsit, de én azt mondom, hogy nem ettől dől össze a világ, mivel vagy nem szekvenciálisan fogod olvasni, vagy ha igen, azt nem a végsebességével (pl videó lejátszás, ami közel se hajtja ki 4K-ban sem egy modern HDD képességét).
4/6 A kérdező kommentje:
a fő használat online videobeszélgetések rögzítése lenne, fullHD-ban. nem tudom, ehhez mennyire jó, de mindenesetre 4K nek kell.
oké, akkor viszont jóval nagyobb a kínálat, mert a 3 felettiekből szinte csak ADATA-t találok elfogadható áron. de 2.0-ból van több is.
ma 10:11
6/6 A kérdező kommentje:
oké kösz a segítséget!
ma 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!