Újabb gamer házakban szokott rá lehetőség lenni hogy ne küssük be az rgb világítást, vagy a magasabb kategória már mindenképp "karácsonyfa"?
Figyelt kérdés
teljes konfigváltás előtt vagyok, néztem pár házat és azt látom hogy magasabb árfekvésben most tele van üveg oldallappal meg soknak elöl is, levegő beáramlás alig, inkább több nagy venti elöl, és villognak vibrálnak amit a hátam közepére sem kívánnék, én még a modem ledeit is leragasztottam fekete ragszalaggal. ha ki nem is kapcsolható, legalább kiköthető általában? vagy vezetéket kell rongálni egy kis sötétségért?dec. 20. 17:50
1/3 anonim válasza:
Gamer ház == csilivili vlágítós ótvar
Lehet gamer konfigod nem csilivili sima házban is
2/3 anonim válasza:
Ki lehet kapcsolni, sok helyen ki lehet húzni.
Meg ki is lehet cserélni, és megvenni se muszáj
3/3 anonim válasza:
Legrosszabb esetben elcsíped a vezetéket. Bármikor újra össze lehet forrasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!