Ha van egy bizonyos írási/olvasási sebességgel rendelkező pendrive, akkor a sebességén változtat, ha usb átalakítóval van csatlakoztatva?
Igen, mivel az átalakító csökkentheti a sebességet.
Pl hiába van egy mai nagyon gyors SD kártyád, ha 1000 éves kártyaolvasód van ami baromi lassú. USB Hub-ok, vagy átalakítók is lehetnek lassúak.
Nekem ezért van olyan pendriveom steamdeck-hez aminek 2 csatlakozója van.
Szerintem a kérdező arra gondol mint ahogy én használom a külső merevlemezeim a laptopommal. Nálam van két USB-A port és egy Type-C a laptopon. A két A port el van foglalva állandóra így ha külső merevlemezt vagy pendrive-ot akarok használni akkor kell egy otg adapter amit ha beledugok a C portba akkor abba az adapterbe beletudom dugni az A portos merevlemezeket.
De én nem vettem észre sohasem hogy lassabb lenne így használva mint ha közvetlen az A portba dugnám.
Így néz ki:
Létezik mágneses végű usb kábel, de hogy mennyire jó nem tudom, de a lényeg, ha valaki nekimegy, akkor szétmegy a mágneses résznél.
Ennek semmi értelme. az OTG kábel usb dugalj része pont annyira lögna ki,mint egy pendrive. Csak a pendriveból nem lóg ki még egy pluszkábel meg egy pluszpendrive...
Ha nagyon akarsz, mindenképp USB 3-as legyen, erre figyelj, de érgelmetlen a célodra. Tökmindegy, hogy a pendriveot töröd bele vagy az otg kábelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!