Ehhez a konfighoz kevés az 500w tápegység, ha játszok is? A videókártya emiatt akadhat?
Az egész platform több, mint 7 éves.
Egyébként biztos hogy nem a táp miatt.
300W környékén fogyaszt, nagyon max 350-es csúcsok lehetnek vele.
Az a pár éves nem tudom mit jelent nálad, mert tényleg 7 éves... a proci még csak-csak, főleg ha húzva is van Z lapban, de a videokártya már pár éves játékokhoz is kevés, maiakhoz meg pláne.
Persze ha olyan játékban van problémád, aminek az ajánlott követelményeit is bőven teljesíti, akkor ott máshol kell keresni az okokat.
Undervoltolni meg nem igazán kell. A jobb hűtésű RX580-ok 70 fok körül maxolnak, a rosszabbak se mennek 80 fölé. Ha nálad mégis, akkor ott más probléma van. Érdemes lehet újrapasztázni, ellenőrizni a ház szellőzését, takarítan, stb...
FPS-térdemes még korlátozni, ne dolgozzon feleslegesen olyan képkockákkal, amit úgysem jelenít meg a monitorod. Tehát pl 60hz monitornál 60 fps, 144hz-nél 144-es maxfps-t állíts. Driverben, vagy rivatunerrel
Motiin blur pedig eléggé szubjektív dolog,én mindig javaslom akikapcsolást, mert nagyon gagyi hatást kelt nekem, de vannak, akiknek bejön.
Ettől függetlenül lehet táphiba is, más is.
Monitorozd az adatokat,hwinfo64,afterburner, amd driver is tud valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!