Rendelt már valaki az iPon.hu-ról?
Ha raktáron van a termék, akkor 2 munkanapon belüli átvétel normális. Szokott egy határidő is lenni, ha például még délelőtt vagy kora délután leadod a rendelést, akkor még aznap át tudják adni a futárnak. Hétvége esetén ha hétfőn reggel feldolgozzák, az is délutánra átadható. A futár másnapra a helyi raktárig kiviszi, ott még hajnalban fel tudják pakolni a kocsira, és reggel indulhat a kiszállítás.
Ez az elmélet, hogy így is megoldható. A tényleges menet ettől eltérhet, de mindenről kapnod kell értesítő e-maileket, vagy nyomkövetési számot.
Lehetséges persze, rendeltem többször tőlük és mindig úgy volt ahogyan írták az adott termék adatlapján. Én az Árukeresőnek szeretem a feedback részét az adott cégről, mert (oké, most ünnepek) azért lehet több üzletről is olvasni olyanokat, hogy nincs is raktáron, vissza se igazolják, nem elérhetők, holnap küldik és egy hét múlva megkeresed őket hogy mi van már, stb.
Szóval az én tapasztalatom az, hogy amit írnak az adott termékről, az naprakész adat a szállítással / átvétellel kapcsolatban.
Örülök hogy ezt olvasom.
Mikor leadtam a rendelést kaptam egy automata emailt.
Ma reggel kaptam egy másik emailt hogy készítik a csomagot, azóta semmi. Szerintem szerda vagy csütörtök lesz ebből. De hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!