Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rendelt már valaki az iPon.hu-...

Rendelt már valaki az iPon.hu-ról?

Figyelt kérdés
Vasárnap rendeltem GLS csomagpontra. Keddre írják hogy megérkezik, létezik hogy ilyen gyorsak?

tegnap 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha raktáron van a termék, akkor 2 munkanapon belüli átvétel normális. Szokott egy határidő is lenni, ha például még délelőtt vagy kora délután leadod a rendelést, akkor még aznap át tudják adni a futárnak. Hétvége esetén ha hétfőn reggel feldolgozzák, az is délutánra átadható. A futár másnapra a helyi raktárig kiviszi, ott még hajnalban fel tudják pakolni a kocsira, és reggel indulhat a kiszállítás.

Ez az elmélet, hogy így is megoldható. A tényleges menet ettől eltérhet, de mindenről kapnod kell értesítő e-maileket, vagy nyomkövetési számot.

tegnap 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges persze, rendeltem többször tőlük és mindig úgy volt ahogyan írták az adott termék adatlapján. Én az Árukeresőnek szeretem a feedback részét az adott cégről, mert (oké, most ünnepek) azért lehet több üzletről is olvasni olyanokat, hogy nincs is raktáron, vissza se igazolják, nem elérhetők, holnap küldik és egy hét múlva megkeresed őket hogy mi van már, stb.

Szóval az én tapasztalatom az, hogy amit írnak az adott termékről, az naprakész adat a szállítással / átvétellel kapcsolatban.

tegnap 21:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Örülök hogy ezt olvasom.

Mikor leadtam a rendelést kaptam egy automata emailt.

Ma reggel kaptam egy másik emailt hogy készítik a csomagot, azóta semmi. Szerintem szerda vagy csütörtök lesz ebből. De hátha...

tegnap 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ma már ez a gyorsaság szokványos. Nagy a konkurencia, ha egy webáruház fent akarja magát tartani, muszáj elérni, hogy a vásárlók nagyobb része elégedett legyen. Ugyanez vonatkozik a futárszolgálatokra. (Ami alól kivétel a Magyar Posta, velük csak végszükség esetén szállíttass.)
tegnap 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Ne is mond, a posta az katasztrófa! Remélem igazatok lesz és nálam is ilyen gyorsak lesznek.
tegnap 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!