Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » WiFi jelerősítő használható...

WiFi jelerősítő használható arra a célra, hogy asztali számítógéphez lehessen kötni internetet kábelen keresztül?

Figyelt kérdés

Emeletre szeretném a földszinten található Techincolor FG2233 (Telekom általi) internet jelét használni, azonban kábelezés nélkül.

Lehetséges ezen megoldás, vagy mindenképp a tyúkbelezés az egyetlen megoldás?

ma 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de nem lesz olyan stabil és gyors mint a kábel, szóval inkább azt kéne. Az áram is vezetéken megy, szóval nem lehetetlen feladat.
ma 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, bár nem javasolt. Ha megoldható a kábel, akkor azt kellene kivitelezni mindenképp. Gondold át még párszor.

Nyilván az asztali gépnek is kell wifivevő. Akár csak egy usb-s

Wifi jelerősítőnél vedd figyelembe, hogy ez egy jeltovábbító, tehát szüksége van rá, hogy erős jelet kapjon a telekom modemedtől, és erős jelet tudjon továbbítani a gép felé.

Tehát általában egy sarkot lehet jól áthidalni velük. Emeletet nem sűrűn, kompromisszumos lehet, hacsak nincs ideális hályen, lépcsőnél pl. Födém, vasbeton legnagyobb leárnyékolója a rádióhullámoknak.

ma 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, kényszerből használtam én is. A stabilitással nem volt gond, de a sebességgel igen. Mondjuk én n300-ast használtam.

Számítógéphez inkább beépíthető (PCI-Express), nagy antennás, és az ax szabványt is tudó kártyát javasolnék.

Például:

[link]

ma 13:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszát mindenkinek. 2 csíkot mutat a WiFi az emeleten általában.

Arra esetleg van mód, hogy az erősítő egy UTP kábellel összekotnem a számítógéppel?

ma 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!