Miért nem kapcsolódik be a telefonom 6 óra után sem?
Figyelt kérdés
6 órával ezelőtt újraindítottam a 3 éves Xiaomi telefonom mert lefagyott minden alkalmazás nem tudtam megnyitni semmit. Ennek már jó ideje és azóta is amikor éppen már bekapcsolódna hirtelen kikapcsol és újtrakezdi bekapcsolódását.
Azóta már próbáltam újra bekapcsolni, kitisztítani a bekapcsoló gombját, töltöre tenni, de semmi
ma 16:03
2/3 A kérdező kommentje:
1.
Valóban az.
Most megnéztem egy videót ami végre valamit segített most 20 perce az van kiírva a képernyőmre, hogy "FASTBOOT"
Ha más nem valahogy lementetem az adatokat és képeimet róla valahogy, hisz nem töröltem róla semmit, aztán vennem kell egy újat úgy is lassú és régi kezdett már lenni.
ma 16:33
3/3 anonim válasza:
Hard resetelni próbáld meg recovery módban. Persze ez mindent töröl róla, de talán a hibás adatokat is, így el tud indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!