Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze raknátok nekem gépet...

Össze raknátok nekem gépet 150 ezer értékben a pcx.hu oldalon?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem értek hozzá melyik hardware melyikkel passzol,tehát valaki össze rakna nekem 150 ezer FT ért egy gépet nekem?

dec. 12. 07:37
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Ez netezős gép lesz? Vagy mi? Mire kellene összerakni? Monitor is kell? Adj infót!

De ennyiből nem érdemes újakat nézni. 150 az a használtpiacos téma alapvetően, hacsak tényleg nem egy kis irodai/netezgetős/filmezgetős gépet akarsz.

Egy másik oldal így fogalmaz:

1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?

2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?

3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

4. Mennyi a kereted rá?

5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)

+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?

dec. 12. 07:50
 2/4 anonim ***** válasza:
26%
Netezős gépet én 3 ezerért vettem a vaterán,és pompás..
dec. 12. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
150 000res keretnél mindenből használtat vennék.
dec. 12. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy inkább akkor ez használtan

[link]

dec. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!