Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 7900X3D-nek mi a max VGA,...

7900X3D-nek mi a max VGA, amit ki tud hajtani?

Figyelt kérdés
NVidia/AMD is érdekel
dec. 11. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Bár milyet akár RTX 5090 is mehet majd mellé, sőt 6090 is majd ha lesz. Persze Full HD-ban az ennél erősebb R7 9800X3D is megáll RTX 4080 Supernél, bár már van néhány olyan gépigényes játék ahol a 7900X3D is maxra hajtja még ott is a 4090-et!
dec. 11. 20:13
 2/3 Luminary ***** válasza:

Az RTX 4090, RX 7900 XTX a jelenlegi csúcskártyák.

Nem ez volt a kérdés, de tavaszig jönnek az új modellek mindkét gyártótól.

dec. 11. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ha lenne egy egy 4090 spurimot tennék be..szerintem az 5090 sem lesz sokkal jobb sőt..még mindig az a kártya csúcs úgy az összes közül..AMD kártyából én értem hogy néha jobb teljesítménye van de hát nem véletlen drágább az nvidia..tehát ez a kevesebb pénzből fsr meg ez meg az hagyjuk már..ha valaki tényleg csúcs kártyát vesz csak nvidia jobb driverekkel, igényesebb munkával (bár ez már sokat romlott amúgy) jobb anyag használat technológia stb marad. 800 ezer körül mozog most ez a kártya.

Én meg nem venném mert a high endnek semmi értelmet nem látom ha nem dolgozok vele..de ha mégis ő lenne az

dec. 12. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!