Manapság egy RTX 2080 Ti vagy 3070-el járok jobban?
Figyelt kérdés
A 2080 Ti a több vram miatt? Vagy a 3070 mert kicsit újabb esetleg 3070 Ti mert az kicsit jobban teljesít, bár ez általában drágább szokott lenni úgyhogy szerintem nem az lesz, a házba gondolom elfér mindegyik mert 360mm-ig lehet vgat rakni bele, 750W Gold tápom van azzal sem lehet gond, I5 8600K processzor, Z390 alaplap, QHD 144Hz monitor, 1-2 játékban lehet bekapcsolnék néha Ray Tracinget is 1080p inkább azt.tegnap 21:17
1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy egy RTX 2060-ról mennék fel ezekre ez után nagy változás lesz??
tegnap 21:20
2/5 anonim válasza:
Mivel nagyon minimális a különbség nem úgy mint egy RTX 3060 - 4060 közt. Ezért a régebbit vagy a 2080 Ti-t a több vram többet ér.
3/5 anonim válasza:
A 2060 után mindegyik nagy ugrás. A 3000-es széria fiatalabb, kevesebbet nyúzták őket, ergo kisebb a kockázat, hogy nálad megy tönkre. Ugyanakkor a 2080 Ti-nek több a VRAMja, ami jól jöhet. Én ezek helyett egy RX 6800-at vennék, szerintem a legjobb döntés.
Illetve zárójelben megjegyzem, lassan egy platformcsere is időszerű lesz, a 8600K 7 éves proci, valószínűleg már 1440p-ben is hagyni fog ezekben a kártyákban.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, de az RX 6800 ára kevésbé csökkent használtan pedig régebben egy árba volt ezekkel, meg az a kártya teljesít olyan jól RT-ben, hogy játszható legyen a játék? Proci cserén gondolkodtam I7 9700K. De tényleg jobb lenne akkor már egy új platform cserén de az AM5-re gyűjteni kell az LGA 1851 meg irreálisan drága.
tegnap 22:36
5/5 anonim válasza:
RT-ben jobb az Nvidia, az igaz. Ha ez számít, akkor "zöld" kártyát végy. Én személy szerint sose voltam hasra esve ettől a technológiától, szerintem a magasabb felbontás vagy egy jófajta monitor panel többet dob a látványon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!