Mikrofon Probléma? Hama CS-463
Üdv!
Van egy Hama CS-463 asztali mikrofonom. Egyszerű darab, a teljesítménye sem épp csúcskategória meg elég olcsó is volt, de azért működik és megfelel számomra. TeamSpeak 3-hoz használom, majdnem napi rendszerességgel.
A probléma az volna, hogy mikor csatlakoztatom, tökéletesen működik, ahogy kell. Viszont ha újraindítom a gépet, bár érzékeli a gép, hogy csatlakoztatva van, nem működik egyáltalán. Ha kihúzom és visszadugom, ismét rendesen megy egészen addig, míg újra nem indítom a gépet.
Jó lenne ez ellen tenni valamit, mert elég idegesítő mindig benyúlni a gép mögé és ki-be húzni, mielőtt fellépek TS-re.
Ami még számíthat a kérdésben:
Alaplap: Gigabyte GA-MA770-UD3 (rev. 1.0) F9g BIOS-al.
(az alaplapi hangvezérlőt használom)
Üdv!
Nekem is ugyanilyen mikrofonom van és nekem tökéletesen működik semmi gondom nincs vele. Én is alaplapi hangvezérlővel használom Acer notebook-on de nekem még sosem csinált ilyet. Nem hinném hogy a mikrofon hibája. Amúgy ez nem ide vág de a hangminőségét tudod javítani ha nem használsz akkora mikrofon boostot max +10Db-t és teszel rá egy mikrofon szivacsot és közelebbről ebszélsz bele ;)
Próbáld meg frissíteni a hangkártya Driver-ét hátha az segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!