Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép megér 190.000 ft- ot?

Ez a gép megér 190.000 ft- ot?

Figyelt kérdés

Lenne egy ilyen gép amit meg szeretnék venni de nem tudom ennyi pénzért ki tudnék-e hozni egy jobb gépet?

Processzor: i5-10400F

Memória: 4x8GB DDR4 HyperX (2666mhz)

Videókártya: RX 6600XT

HDD: 1TB

SSD: 256GB M.2

dec. 7. 17:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen felületen bizniszelsz, de ekkora összegnél ha csak nincs több pozitív értékelése (mert olyan az oldal), akkor én inkább elmennék érte. Adtam már ki nagyobb összeget használt hardverre, csak az egyiknek 180, a másiknak meg 300 pozitívja van hardveraprón. :)
dec. 7. 20:09
 12/17 A kérdező kommentje:
42 értékelése van mind pozitív.
dec. 7. 20:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Az már vállalható bőven, nem aggódnék. Esetleg kérd házhoz és lehet kérni törékeny áru kezelést, 990 Ft a Foxpostnál. Ekkora összegnél már nem az a pár ezer Ft (házhoz picit drágább) lesz a mérvadó.
dec. 7. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Esetleg egy AMD Ryzen 5 8600G gép, később mehet bele egy erősebb videokártya.

[link]

dec. 7. 21:31
 15/17 A kérdező kommentje:
Azt írta SSD gépház stb -re van garancia de az a stb nem tudom mi :D biztos nem a VGA meg a proci. Foxpost-ot állja törékeny csomagként fogja küldeni. Postán is tudta volna küldeni de +10.000-ért.
dec. 8. 08:49
 16/17 A kérdező kommentje:
#2/15 később egyébként biztos, hogy fejleszteni fogom a gépet eladom az rx 6600xt-t rakok hozzá és veszek egy erősebbet. Az a baj, hogy ez az alaplap 10-ik generációs procit fogad csak el szóval akkor azt is ki kell majd cseréljem. Vagy i7 10700k még bele megy az 10-ik generációs és sokkal erősebb mint a 10400-as. Az úgy már jó lenne nem?
dec. 8. 08:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem értem a VGA nélküli gép felvetését. Az AM5 miatt? Oké, csak azzal a 760M-mel a legeslegjobb esetben is médiumra tudja felhúzni a grafikát, de inkább low. Gyűjthet máris videokártyára és mivel nem látjuk a kérdező büdzséjét, lehet mindent most akar letudni, mert ki tudja mikor teremt elő egy másik 100-ast VGA-ra.

Az ötlet alapvetően nem rossz, csak költségesebb és türelemre "felszólító". Persze ha van másik 100 ezre akkor jó választás tud lenni. Csak ha nincs és ő úgy látja netán, hogy fél - 1 év múlva tudna káryát venni, viszont játszani most szeretne...

dec. 8. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!