Warzone szaggat! méret?
Segitséget szeretnék kérni!
Fejlesztettem az elavult gépem, az aláppi cuccok vannak benne.
alaplap: Asus tuf gaming b450 plus 2
proci: Amd Ryzen 5 5500 (6core)
vga: Amd Radeon rx 7600 (8Ggb)
memória: DDR4 32 GB
ssd: m2ssd 1Tb
Nem tudom miért de szaggat a warzone rajta játszhatatlan szinten, pedig úgy gondolom mennie kéne ezen a configon!
Win 10 volt rajta, azon is ugyan ez volt, most win 11et raktam fel hátha de azon is ugyan ez van.
Minden le van frissítve, a rendszer is meg a játék is m2 ssdn van. A grafika egyértelműen le van véve fullra ahogy kell. videókártya driver is felvan téve
Első kőrben ezt ellenőrizd.
Állítsd a játékot 1080p felbontásra.
Kapcsold ki a V-Sync-et.
Csökkentsd a textúrák minőségét, árnyékokat és effektusokat közepes vagy alacsony szintre.
Ellenőrizd, hogy a renderelési felbontás ne legyen 100%-nál nagyobb.
Ha elérhető, kapcsold be az FSR-t (FidelityFX Super Resolution) a teljesítmény növeléséhez.
7-es.
Mi az, hogy nem kéne szaggatnia? A belinkelt videóban 13700 proci van ami jóval erősebb a kérdezőénél. "A 1080 basic" résznél 200-ról beesik 130-ra az fps. A kérdező procijával, meg a ki tudja milyen sebességű rammal natív felbontáson közepes beállításokkal 60-70 fps teljesen reális.
3.0 már a warzone és ai anti cheatja van ami sok erőforrást igényel. Ezért van, hogy patch-ről patchre rosszabb a teljesítmény.
Valami videó vagy framegraph kéne, hogy tudjuk mit jelent nála a szaggatás. Így láttatlanba nehéz megállapítani és segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!