Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Full HD játékra melyik videoká...

Full HD játékra melyik videokártyát éri meg az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Radeon RX 6600

Intel Arc A580

Radeon RX 7600

Kizárólag Új jöhet szóba! Az Intel videokártya sokkal közelebb lenne a 7600-hoz teljesítményben és olcsóbb is lenne. De csak ott ahol az Intel driver optimalizálva van. A driverek Intelhez még mindig nem jók, ahogy olvastam. Meg egyáltalán az Intel videokártyák kompatibilisek az én Ryzen 5 4500 és B550M lapomhoz?

dec. 6. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Kompatibilis az intel kártya a lapoddal, de inkább az RX7600-at vedd.
dec. 6. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Rx7600, állítólag egyre jobb az IntelArc, de a Radeon meg 30 éve a piacon van és jó.

Így 100-120 körül az Rx7600 vagy az RTX4060. 100 alatt picivel rx6650xt

[link]

Az rx6600 sem rossz, de 60 körül garis használtban megérős.

dec. 6. 18:34
 3/3 Luminary ***** válasza:
Szerintem nem kell félned a használt kártyáktól. A hardveraprón vettem már nem tudom hány darabot. Sosem volt problémám. Van étékelési rendszer. Öt üzletből már lehet tudni, milyen az ember. A helyedben vennék egy 6750XT-t, egy százasért már ki lehet fogni.
dec. 7. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!