3/6 P.O.C. válasza:
4/6 anonim válasza:
Előző hozzászólókkal egyetértek. Ne spórolj ezen (főleg ne a tápon), mert visszaüthet.
5/6 anonim válasza:
Tápon ne spórolj, házon se éri meg, mert nem lehet majd rendesen hűteni, és leolvad a cucc (tapasztalatból mondom, láttam már rá példát) .
6/6 P.O.C. válasza:
Én meg arra láttam, mikor a silány minőségű ház, gyenge vékony lemezét elhúzta a meleg és megroppant az alaplap.
Már kívülről is látszott, mikor a ház nem szabályos tégla alap vett fel. :P
A szutyok spórolós tápokra meg példa sem igazán kell, mert aki játékgépet épít rájuk, az előbb- utóbb úgyis megszívja velük. És sokkal többet fizet rá, mint amit a tápon akkor megspórolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!