Stalker 2-Ben ez még jó hőfok a procinál?
Figyelt kérdés
I5 12400 f most tettem be gyári hűtő van rajta (külsőre sem tetszik) meg szerintem picit hangos is..de nem tudtam most venni hűtőt is rá. Fullon epic beállításokkal 60 fok körül megy. Alapesetben 40 fok körül mozog a dolog…ez így még ok? Köszi a válaszokatdec. 6. 13:10
1/1 anonim válasza:
A maximális működési hőmérséklet 100°C
És ha elérné a 100°C környékét sem törési semmi csak visszaveszi az órajelet "throttlingol".
A te hőmérséklet adataid egyenesen hibátlanok.
Ha nem tetszik a hűtő bármikor lecserélheted, de műszakilag nincs semmi probléma. Ezeken a hőmérsékleteken elmegy az idők végezetéig is semmi kárt nem okoz. Így van tervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!