Ez videokártya hibájára utal? textúra hiba
Figyelt kérdés
több újabb játéknál is észrevettem amit az öreg konfigommal próbáltam meg (I5-4570, 16gb ram, GTX1060 3GB) hogy hiába közepesre húzom nagyjából a beállításokat, és elérem hogy fut is viszonylag normálsian a játék, textúra betöltődés gondjaim vannak. mosottak, nem rajzolódnak ki részletek a megjelenésben. viszont ha bármi mást így hagyok, de a textúra beállításokat maximálisra teszem "rendbe jön". néhány hónapja van csak nálam ez a kártya amolyan utolsó alkatrészként még ebbe a konfigba, így régi tapasztalatom nincs vele, de megbízhatónak tűnt minden a vásárlásnál, futatta az eladó azt a tesztet is ami a szőrös karikát repülteti stb.dec. 5. 17:53
1/4 A kérdező kommentje:
gondoltam olyasmire hogy ez a kevés videomemória eredménye, de maxra rakva meg bírja, tehát nem értem
dec. 5. 18:06
2/4 anonim válasza:
A problémád bottleneck eredetű. A cpu szimplán túl gyenge a kártyához, nem tudja hatékonyan "kihajtani". Minél alacsonyabb felbontáson, és grafikai beállításokon játszol, annál rosszabb lesz az összteljesítmény.
Igaz ez 6gb-s 1060-al van összehasonlítva de 3%-os különbség felett minden bottleneck-nek számít.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. nagyon csereérett már. remélem a leendő újban az I5 14400F(vagy 12400F) és az RTX 3070(vagy 4060) kombója nem művel sokáig majd ilyet
dec. 12. 23:08
4/4 A kérdező kommentje:
egyébként azt is megkaptam már itt régebben hogy a 4570-nek még a gtx1070 sem okozott volna bottleneck gondokat és nem szabad hinni ezeknek a kalkulátoroknak :D
dec. 12. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!