Mi baj lehet a hang hardver/driver/szoftverrel??? (Lenovo x395, win11)
Üdv!
Az éven vettem egy pacek laptopot, működött rajta minden funkció/szolgáltatás.
Aztán úgy kb 1-1,5 hónappal ezelőtt (előtte már többször is újratelepítettem)az "utolsó telepítés" után vagy a windows vagy a driver booster miatt megcserélődött a bal-jobb stereo.
Természetesen rögtön megpróbáltam újratelepítéssel, driverek frissítésével, végül szoftveresen (equalizer apo) korrigáltam.
Szóval megy a hang, és még megannyi equalizer, kivéve a win_11 "csúszkát" a tálca jobb sarkában.
Ez lenne a fő gondom...
Ha nincs csatlakoztatva fejhallgató, akkor normálisan üzemel. Jobb oldalt a jobb használja, bal oldalt a bal...sima egyszerű hangbeállítás melyik oldal legyen hallkabb- hangosabb, bal-jobb oldalcserére ebben a menüben nincs lehetőség.
Ha csatlakoztatom a fejhallgatót a két oldal megcserélődik.
Részben már megoldottam a problémám, viszont roppantúl idegesítő hogy minden megy rajta, és az az icike-picike pont nem. :/
Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!