1/7 P.O.C. válasza:
Nincs annak hibája, egy kínai gyártó és a DDR3 már amúgy is kezd kifutni. Más ismertebb márkákban sem sokkal drágább már: [link]
2/7 anonim válasza:
A hibája? Szerintem egy használt 8 gigás DDR3-mas RAM nem ér ennyit... Lásd az első által linkelt új árát.
3/7 anonim válasza:
Ja bocs, most látom, hogy nem használt, ettől függetlenül nem tűnik gyanúsan olcsónak.
4/7 anonim válasza:
"DDR3 már amúgy is kezd kifutni"
Az Intel a Haswell-el (2014) az AMD a Ryzen-nel(2016) kezdte DDR4-et bevezetni, ez már lassan retro.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem is arra gondoltam, hogy működésképtelen lenne indulásból, hanem hogy mondjuk olyan silány elemekből rakták össze, hogy hamar tönkre megy, esetleg kevésbé stabil, mint más modulok, stb.
Egyébként igen. Egy régi, Linux-ot futtató DDR3-as konfigba kell a RAM, néztem használtat is, de ezen megakadt a szemem, hogy ilyen olcsó és még használatlan.
ma 16:06
6/7 P.O.C. válasza:
Elvileg a Hikvision gyártja, az meg híres a jó minőségű biztonsági kameráiról és egyéb vagyonvédelmi megoldásairól. Szóval annyira nem hiszem hogy szar lenne.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!