Hova tennétek a házban egy 1U szervert?
Figyelt kérdés
Felmondtam munkában, nem lehetett már bírni... Elvittem a szerverem is, szeretném otthon beüzemelni a tűzfallal együtt. Proci 2x 65W fogyasztás, max terhelés alatt, szóval ennyi sem.
1 szoba van még üres a házban és kint a nyári konyha is, esetleg a garázs is (de az nem teljesen zárt). Mondjuk nem fagyna meg menet közben mert hőt termel, de azért a párás levegő stb. nem tudom ártana-e neki.
9cm magas, 68cm hosszú és 45 centi széles dobozka.
Példa: https://www.youtube.com/shorts/x5E3hbEqfo0
Falhoz állítani is gondoltam, 9cm nem zavarva annyira. Ti, ha a házba tennétek, melyik helyiségbe és hogyan?
nov. 22. 09:13
1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy nem hangos végkép, egyedi BIOS-sal programozva aludni is lehet mellette.
nov. 22. 09:14
2/4 anonim válasza:
Én a hálószobaszekrényem tetejére tenném, a router mellé. Ott van az RPi is.
3/4 anonim válasza:
Nekem a ketyeréim a "üres" szobában vannak, oda nálunk nem megy be senki, a 0-24-ben üzemelő dolgok villogása zaja (modem/kis háziszerver) nem zavar senkit.
4/4 anonim válasza:
Kell rá egy csendes hűtés, és akkor bárhova, ami nem alvós vagy nedves helyiség. Nekem sajnos a konyhában van... 🙃 de legalább keringeti a levegőt az egyik sarokban, ami be szokott penészedni a szigetelés hiánya miatt, szóval penészmentesek vagyunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!