Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek tápegxség zúg...

Szerintetek tápegxség zúg így? (Videóval)

Figyelt kérdés

Hello!

Ma vettem észre, hogy bizonyos játékok közbe furcsa hang hallatszik a gépházból. Eddig ilyen hangot nem hallottam, ugye a hangfal be is volt kapcsolva mindig, és a gép és 3 napos építés.

Netezés közben nem csinál ilyen hangot. Lefutattam igaz csak 3-4 percre az Aida stressz tesztjét ahol viszont nem hallottam.

Jelenleg a leg izmosabb játék ami fent van az a Cyberpunk. Annak a Benchmarkját futtattam full grafikán ahol szintén nem hallottam.

War Thundernél tapasztalom a problémát amikor csatába lépek és kiválasztom a kezdő pontomat. Amikor vissza lépek a fő menübe meccs után akkor abba hagyja.

Tápegység típusa: be quiet! Straight Power 11 tápegység 850 W

Vdeót telefonon. Nézzétek meg, vagy csöndes környezetbe, mert a ventilátorok hangja bezavar, ja meg baromi hangosan nézzétek. 13-15 másodpercig nem indítok semmit, utána lépek csatába és kezdi az agymenést, a végén még kilépek és szintén abba marad a hang. Én a táp felől érzem a zaj forrást, de hátha van itt valaki aki többet tud.

[link]

ma 00:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a procihűtő ventilátora a hangos. Működés közben 1-esével húzogasd le a ventilátor csatlakozásokat az alaplapról és akkor pontosan kiderül.
ma 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!