Melyik billentyűzet lenne nekem a megfelelő választás?
Tudom, Google a barátom! De napok óta próbálok választani, de folyamatosan hiányos, vagy egymásnak ellentmondó infókat kapok a különböző forgalmazóktól ugyanazokra a termékekre. Hátha van itt valaki aki ezzel foglalkozik és tud segíteni!
Olyan PC-billentyűzetet keresek, ami membrános, vezetéses, magyar kiosztású, nem matricázott hanem mart vagy kettős rétegű, nem a háttér világít hanem a billentyűzeten a karakter.
Olyanra gondolok mint a Reddragon Kumara, csak membrános kivitelben, nem mechanikusban.
Az maximum keret 25 000 Ft.
Előre is köszönöm az értelmes ötleteket/ ajánlatokat!
"Gombokért minőséget? Jó vicc."
Fogadni mertem volna hogy az első reakció ilyen segítőkész lesz.
25 000 Ft egy Pc-billentyüzetre milyen értékrend szerint számít "gomboknak"?
"Az összes szerint. Az úgy megvan, hogy egy _normális_ double shot keycap készlet 15-20k Ft-nál kezdődik? És az csak a cap kisfiam."
Nagyon frusztrált lehetsz, ha képtelen vagy a normális kommunikációra.
Sajnállak!
Nem kértem " _normális_ double shot keycap készlet"-et. És a REDRAGON K552-2 Kumara kb. fele ennyiért tudja azt, amit én szeretnék, ráadásul mechanikusba! Miért kötekedsz?
"Nem kértem " _normális_ double shot keycap készlet"-et"
Vs
"nem matricázott hanem mart vagy kettős rétegű"
"kb. fele ennyiért tudja azt, amit én szeretnék"
Nem pistike, nem tudja. Membránosat akarsz, az nem az. A capek is hitvány festett vackok.
6-os
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!