Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet jó egy 32TB-os hordozhat...

Róóz Peter kérdése:

Lehet jó egy 32TB-os hordozható SSD adathordozó 14,800Ft-ért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A Török Aliexpress-en találtam túl jó áron hordozható SSD-ket. Egy ismerősömnek van (nem itt vette, de így néz ki), 20TB-os és 11.000Ft volt és működik.

Szóval a kérdés, hogy ha létezik, mert létezik láttam, akkor mi a buktató az olcsó árban?

Vagy ennyibe kellene hogy kerüljön, csak máshol túl van árazva? ... Ha engedi berakom a linket, ha nem, akkor majd hozzászólásban, remélem itt, vagy ott sikerül majd.

[link]

A válaszokat előre is köszi!

ma 18:33
1 2
 1/11 retektorta ***** válasza:
Kizárt. Az ismerősödé sem valós 20TB, csak annyit mutat magáról. Ne vegyél ilyet aliról, mert mind átverés. A linkeden egyébként 2db 1 csillagos értékelés van. Nem tudok törökül, google fordítóba bemásolni lusta vagyok, de biztos nem azért adtak egy csillagot, mert minden rendben van a termékkel.
ma 18:41
 2/11 Koplárovics Béci ***** válasza:

A két egycsillagos értékelést érdemes lefordíttatni translate-tel.

Mindenesetre minden átverés, ami gyanúsan olcsó. Igen, minden.

"Egy ismerősömnek van (nem itt vette, de így néz ki), 20TB-os és 11.000Ft volt és működik."

Azért amikor pár GB (nem TB!) után valamiért nem tud már másolni rá, akkor rájön...

ma 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:

lehetne. Én meg szarvval a fejemen unikornis lehetnék, de nem vagyok.

Emberek, miért vagytok ilyen naivak, hogy ilyeneket komolyan elhisztek...?

ma 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Tessék, itt egy 8 terás. Nem 32 tera, hanem 8 tera.

Ez valódi.

Árát látod?

[link]

ma 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Az ismerősödnek azért "működik", mert még nem írta tele, és a valós kapacitásán belül használta eddig. Ilyenkor egy pár gigás pendrive-ot hamisítanak meg, hogy más értéket írjon ki a rendszer.

Mindig átverés volt az ilyen, ez is az. Garantált pénzkidobás és adatvesztés használat közben.

ma 19:31
 6/11 anonim ***** válasza:

"20TB-os és 11.000Ft volt és működik."

Tudod mekkorát kapsz 11 ezerért? Ekkorát:

[link]

128 giga.

ma 19:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Péter, Péter. Hány éves vagy? Hiszel még a mesékben?
ma 19:35
 8/11 A kérdező kommentje:

Akkor ez is átverés?:

[link]

ma 19:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen, és még hülyeség is a leírás. A merevlemeznek forgó korongjai vannak, ez meg egy téglalap alakú valami. Az ilyenekbe szoktak egy pendrive-ot forrasztani meg egy anyacsavart ragasztani, hogy súlya is legyen.

1 TB merevlemez egységára kb. 10 ezer forint, 1 TB SSD (2,5") 20 ezer forint, 1 TB M2 SSD 30 ezer forint. Ezeket szorozd meg nyolccal.

ma 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen.
ma 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!