Lehet jó egy 32TB-os hordozható SSD adathordozó 14,800Ft-ért?
Sziasztok!
A Török Aliexpress-en találtam túl jó áron hordozható SSD-ket. Egy ismerősömnek van (nem itt vette, de így néz ki), 20TB-os és 11.000Ft volt és működik.
Szóval a kérdés, hogy ha létezik, mert létezik láttam, akkor mi a buktató az olcsó árban?
Vagy ennyibe kellene hogy kerüljön, csak máshol túl van árazva? ... Ha engedi berakom a linket, ha nem, akkor majd hozzászólásban, remélem itt, vagy ott sikerül majd.
A válaszokat előre is köszi!
A két egycsillagos értékelést érdemes lefordíttatni translate-tel.
Mindenesetre minden átverés, ami gyanúsan olcsó. Igen, minden.
"Egy ismerősömnek van (nem itt vette, de így néz ki), 20TB-os és 11.000Ft volt és működik."
Azért amikor pár GB (nem TB!) után valamiért nem tud már másolni rá, akkor rájön...
lehetne. Én meg szarvval a fejemen unikornis lehetnék, de nem vagyok.
Emberek, miért vagytok ilyen naivak, hogy ilyeneket komolyan elhisztek...?
Az ismerősödnek azért "működik", mert még nem írta tele, és a valós kapacitásán belül használta eddig. Ilyenkor egy pár gigás pendrive-ot hamisítanak meg, hogy más értéket írjon ki a rendszer.
Mindig átverés volt az ilyen, ez is az. Garantált pénzkidobás és adatvesztés használat közben.
Igen, és még hülyeség is a leírás. A merevlemeznek forgó korongjai vannak, ez meg egy téglalap alakú valami. Az ilyenekbe szoktak egy pendrive-ot forrasztani meg egy anyacsavart ragasztani, hogy súlya is legyen.
1 TB merevlemez egységára kb. 10 ezer forint, 1 TB SSD (2,5") 20 ezer forint, 1 TB M2 SSD 30 ezer forint. Ezeket szorozd meg nyolccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!