Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a laptopomnak,...

Mi baja lehet a laptopomnak, és hogyan háríthatom el a hibát?

Figyelt kérdés

Lenovo Ideapad Gaming 3 82K2007VHV

Jobbkéz felől két USB 3.2 csatlakozó van rajta egymás mellett közvetlenül, és baloldalt viszont egy darab Type-C. Ezt a laptopot én vezeték nélküli egérrel használom aminek egy hagyományos USB-A vevője van. Mindkét oldalon működik hiba nélkül több méterről is. Viszont ha jobb oldalon van bedugva és bedugok mellé egy külső ssd-t vagy hdd-t a másik portba akkor szinte lehetetlen lesz az egeret használni mert nem hajlandó sem a mozgatásra sem a kattintásra reagálni. Maximum csak akkor ha odateszem közvetlenül az egeret a vevőhöz.

Négy vezetéknélküli egérrel is próbáltam, a hiba mindnél fent áll. Vezetékesem sajnos nincs amivel kipróbálhatnám, és igazából ha lenne se tudnám vele használni saját magamból kifolyólag.

Mi okozhatja ezt a hibát és hogyan tudom kiküszöbölni?

ma 12:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!