Windows 11 alatt furcsán viselkedik a Logitech M175 wireles egér, mi lehet a megoldás?
Korábban Win 10 alatt használtam ott jó volt. Most pl. nem hajlandó az asztalon működni, csak valamilyen alátéttel. Néha akadozik a mozgása. Ha valamit ki jelölök, akkor kattintanom kell hogy a kijelölés úgy maradjon, mert ha nem akkor össze vissza mozgatja a kijelölést. Ha görgetni akarok ott is néha akadozik, vagy nem is görget egyes programoknál.
Sajnos drivert már nem találtam csak egy SetPoint Setting programot, ez valami kicsit segített de messze nem az igazi.
Elemet már cseréltem, a talpa tiszta és a lencse is az alján. A vevőt is át raktam már másik USB portra.
Ezközkezelőben így szerepel:
Egér vagy egyéb mutatóeszköz
Logitech HD-compliant Cordless Mouse
A gép egy HP Elitdesk 800 G5
32 GB Rammal
I3 9300 proci
500 M2 SSD
2TB HDD
Monitor Displayporton csatlakozik, Közbe iktatva egy Display port HDMI átalakítóval.
Mit lehetne még tenni?
Vegyek új egeret + billentyűt? Ez csak egér volt anno de nagyon megszoktam és szeretem, mert pici és az elmúlt 10 évben szuperül tette a dolgát.
Fontos, hogy megoldást keresek, és nem Windows 11 fikázást, azzal nem leszek előrébb.
Nagyon köszönöm, ha tudsz segíteni, ha van egy jó ötleted.
Logitech Mouse Not Working
Switch the Mouse On and Off.
Hit the Windows Key.
Search Device Manager.
Open Device Manager.
Locate Logitech Mouse.
RHMB for Context Menu.
Automatically Search for Drivers.
Close Driver Update.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!