Mi véleményetek erről: Ethernet switch?
Figyelt kérdés
Szevasztok, mi a véleményetek erről?: Ethernet switchma 12:43
2/9 A kérdező kommentje:
Tehát a szviccs az jó?
ma 13:12
4/9 anonim válasza:
Mi a véleményed erről: étkezőasztal. Kb. ilyen szintű a kérdés. Valamit azért mondhatnál még. Milyen switch? Mire kell? Milyen gyors legyen? Hány portos? Layer2, layer3? Legyen smart? Milyen árkategória? Milyen márka, illeszkedjen meglévő infrastruktúrába? Mit tudjon vagy ne?
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, egy paramétere lenne a Switchnek, hogy jó legyen
ma 13:25
6/9 anonim válasza:
A "jót" a felhasználási körülmények határozzák meg, amiről semmit nem vagy hajlandó elárulni. Erőltesd már meg magad, vagy találd meg a megfelelő kategóriát ahol trollkodni lehet.
7/9 anonim válasza:
Jó, de milyen vélenyem legyen. A switch az olyan vagy kell vagy nem. Én amit lehet szeretek vezetékesen a netre rakni, jelenleg 8 ilyen készülékem van a cuki UPC ConnectBox-on 4 port van. Ezért nekem kellett egy switch.
Anyáméknak 3 eszközük van így nekik elég a modem portjainak a száma így nincs vélemenye eme remek eszközről. 🤣
8/9 anonim válasza:
Gigabites legyen minden ága. Kb ez a minimum elvárás ma.
9/9 anonim válasza:
Az Ethernet switch kaka. Inkább Nintendo switchet vegyél mert az kafa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!