Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi véleményetek erről: Etherne...

Mi véleményetek erről: Ethernet switch?

Figyelt kérdés
Szevasztok, mi a véleményetek erről?: Ethernet switch

nov. 14. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:
nov. 14. 12:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehát a szviccs az jó?
nov. 14. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Legjobb!
nov. 14. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Mi a véleményed erről: étkezőasztal. Kb. ilyen szintű a kérdés. Valamit azért mondhatnál még. Milyen switch? Mire kell? Milyen gyors legyen? Hány portos? Layer2, layer3? Legyen smart? Milyen árkategória? Milyen márka, illeszkedjen meglévő infrastruktúrába? Mit tudjon vagy ne?
nov. 14. 13:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem, egy paramétere lenne a Switchnek, hogy jó legyen
nov. 14. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
A "jót" a felhasználási körülmények határozzák meg, amiről semmit nem vagy hajlandó elárulni. Erőltesd már meg magad, vagy találd meg a megfelelő kategóriát ahol trollkodni lehet.
nov. 14. 13:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Jó, de milyen vélenyem legyen. A switch az olyan vagy kell vagy nem. Én amit lehet szeretek vezetékesen a netre rakni, jelenleg 8 ilyen készülékem van a cuki UPC ConnectBox-on 4 port van. Ezért nekem kellett egy switch.

Anyáméknak 3 eszközük van így nekik elég a modem portjainak a száma így nincs vélemenye eme remek eszközről. 🤣

nov. 14. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Gigabites legyen minden ága. Kb ez a minimum elvárás ma.
nov. 14. 15:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az Ethernet switch kaka. Inkább Nintendo switchet vegyél mert az kafa.
nov. 14. 16:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Lényeg ami a lényeg, én nem az kérdeztem milyen Switchet ajánlanátok, sem hogy szeretnék venni, hanem hogy mi a véleményetek róla?
nov. 15. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!