Van egy Dell n5110-es laptopom Milyen erősebb procit tudok bele tenni ? Jelenleg egy i3 2310 2magos van benne
Figyelt kérdés
nov. 12. 15:54
1/5 anonim válasza:
Olyat, ami ugyanannyit fogaszt.
Itt találsz
Viszont sok értelme nincs, mert ez a laptop nem lesz érdemlegesen erősebb egy processzor cserétől.
Viszont óriási nagy szívás a művelet, mert apróra kell szedni a gépet
2/5 anonim válasza:
Egy Intel Core i5-2540M megérné, olcsón megkaphatod Aliexpressről:
3/5 A kérdező kommentje:
4magosra lenne értelme . Találtam 35w-os 4magos procit csak itthon nincs eladó . Az hogy mennyire kell darabokra szedni nem új most tettem bele ssd-t ..... Elsőre nagy szopás volt szó szerint darabokra szedni
nov. 12. 17:32
4/5 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen laptopom, és a #2-es válaszoló által linkeltet vásároltam kb. fél éve, ugyanettől az eladótól. Az i7-es - talán a 2640M az, amelyik még megfelelt volna(35W), de az árban sokkal többe került, viszont teljesítményben nem hoz annyit, hogy megérné. A többi i7-es 45W-os, nem kockáztattam. A gépet tényleg szét kell szedni, de akkor legalább már egy SSD is mehet bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!