Mennyire éri meg 150.000 ft-ért megvenni az ASUS VivoBook 15 X1502ZA-BQ1891W Ezüst Laptopot? Részletek lent
MediaMarktban most 150-ért adják. Igazából játékok nem futnának rajta, csak netezésre és általános felhasználásra kellene. Windows 11-et adnak hozzá.
Soha nem volt még laptopom sajnos nem értek hozzá.
Amin gondolkozok az mindenképp Asus márka, de van több fajta is.
Köszönöm a segítő válaszokat
Általános felhasználásra nem ajánlom.
A benne lévő 12500H egy viszonylag erősnek mondható processzor amihez jelentős fogyasztás is társul. Általános használatra erre nincs szükséged és az akkut is lerántja 1-1,5 óra alatt.
Általános használtra én mindenképp U jelölésű procival javasolnék laptopot, ezek kellően erősek de nem fogyasztanak sokat így akkuról is gond nélkül megvan a 3+ óra ( nagy akkus modelleknél akár a 15 óra ) üzemidő.
Ha mindképp Asus kell, akkor ez szerintem jobb vétel számodra:
a memóriát bővíteni kell 16GB-ra.
Ha hajlandó vagy többet költeni akkor pedig ez:
Tehát ez azt jelentené, hohy egy teljesen feltöltött akksival 1,5 órát tudom használni a gépet és utána újra kell töltenem?
Egyébként köszi a választ
Vagyis ha 4-5 órát menne naponta a gép akkor többször kell tölteni?
Így nekem nem éri meg.
Használatfüggő de egyszer minimum töltőre kell tenni.
A linkelt két másik laptop esetén a 6 óra közeli akkus üzemidőt mértek normál használat mellett.
Ezekben az olcsó laptopokban 42-45Wh-s akku van, 250 000 környékén már találsz olyat amibe 55-60Wh-sat raktak azzal már 8 órát gond nélkül kihúznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!