Egy Geforce GT 720 2GB erős videókártyának számít?
Figyelt kérdés
Nagy igényeim nincsenek: az UHD, 4K szegmenst céloznám meg vele leginkább lehetőleg stabil 40-60 fps mellett ultra beállításokon és fontos lenne, hogy az újabb játékok is menjenek,. mint a Red Dead Redemption 1-2, Alan Wake 2, God of War, stb.nov. 9. 04:30
2/10 P.O.C. válasza:
Simán jó. De ne verd ekkora költségekbe magad, hiszen egy GT 710 is elég hozzá.
3/10 Koplárovics Béci válasza:
Ha a Holdat szeretnéd elérni, akkor ne Mória bányáit célozd meg...
4/10 anonim válasza:
Persze, az ilyen negyedmilliós kártyák csak parasztvakítások, jó lesz az is... 🤦♂️
5/10 anonim válasza:
Hát, ha a tizedikről fejbe találnak vele, akkor az nagyon is erősnek fog számítani.
6/10 anonim válasza:
2018-ig talán elmennek vele a játékok 600-720p 20-30fps-el. XD Amikor megjelent már akkor is belépő szint volt 2014-ben 1080p low 30 fps-re volt jó a ddr5 verzió. 4K-ban meg legfeljebb a doom 3 fut el rajta, de talán még az se
7/10 anonim válasza:
Mér vagytok ilyen negatívak, az összes gameplay videót meg lehet rajta nézni akár FullHD-n is 🤣
8/10 anonim válasza:
9/10 P.O.C. válasza:
#7: Én még ebben sem vagyok biztos. 60 FPS -el VP9 kódolással tuti szaggatna a Youtube. Esetleg ha felraknád a h264ify-t a böngészőhöz, akkor talán.
10/10 anonim válasza:
#9 Akkor kell egy kis találékonyság ehez is. 😆 Régen volt GT750ti-om, de vagy 5éve nem használom. Nem tudom mit tud ma. De a 6600xt-m is csak full HD játékra jó😛 pedig a gt720-hoz képest nem kicsit erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!