Mit csinálhattak ezzel a HDD-vel? Vagy hol, és hogyan használták?
Figyelt kérdés
Vettem használtan egy Toshiba MQ04ABF100 2.5 HDD-ét. Megnéztem a Hard Disk Sentinel és az "Összes indulás/leállás száma: 73 533"
Viszont a "Működési idő: 86 nap, 7 óra"
Ennyi indulás leállításnál mit lehet csinálni? De e-hez képest a működési idő nagyon kevés!
A HDD 2017-es.
nov. 4. 22:29
1/6 Telelő Teve válasza:
2.5 HDD lehetett akármilyen mobil eszközben, DVD lejátszóban vagy autóban ahol indulás után rögtön kikapcsolta a szoftver.
2/6 A kérdező kommentje:
Ettől még sokáig használható?
nov. 4. 23:08
3/6 Telelő Teve válasza:
Ha a HD Sentinel nem talált szektor hibát akkor valószínűleg igen. 100.000 indulás/leállás szerintem benne kell legyen egy ilyen merevlemezben.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor talán ez nem is olyan magas szám? Bocsi elfelejtettem megköszönni a válaszokat. Köszönöm.
nov. 4. 23:40
5/6 anonim válasza:
Nem magas. Valószínűleg egy energiatakarékos eszközben volt, ami csak addig pörgette amíg használta, utána azonnal leállította. Nálam pont a másik véglet van, szerverben 0-24 pörögnek, ki-be kapcsolás alig, de már 2000+ nap üzemidő van bennük. A Sentinel Linux verziója már hónapok óta azt írja, hogy 100 nap a hátralevő élettartam, de nem csökken és az első ilyen kiírás óta bőven eltelt. Már én is várom, hogy mikor purcan ki valamelyik, de nem akarnak.
6/6 anonim válasza:
Csak a hdd-t vetted meg.
Nem az életrajzát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!