Milyen Videokártyát lenne érdemes vennem?
Sziasztok, a közel jövőben szeretnék be ruházni egy új Videokártyára, nincs márka hűségem így bármilyen kártya jöhet, kivéve Intel.
Jelenleg egy Rx 580 nitro+ Videokártyám van, egy Rzyen 5 5600x-el párosítva 32gb Kingston rammal párosítva, lehetséges hogy veszek egy erősebb processzort ami am4-es, viszont lehet nem és majd csak 1-2 év múlva át váltok am5-re, viszont ez miatt nem tudom milyen videókártyát kellene vennem, az végett hogy ne legyen bottleneck, mert ha most veszek egy erősebb kártyát, akkor a jelenlegi processzorom lehet vissza fogná, de ha vennék egyet ami viszonylag jó a jelenlegi procimhoz, akkor lehet két év múlva az új procimhoz am5-re,( még nem tudom milyet vennék, de ha most kellene akkor vagy Rzyen 5 7600x-et vennék) meg szintén vissza huzná a teljesítményét.
Gondolkodtam egy, Rtx 4060 ti-ban
Rx 7700 xt-n
Rx 7800 xt-n
Rx 7900 gre-n
Rtx 4070 super-en
Rtx 4070-en
Várom ti milyet vennétek, fehér PC-ről van szó, szóval csak fehér Videokártyát néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!