Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miert recseg a bluetooth fülesem?

Miert recseg a bluetooth fülesem?

Figyelt kérdés
Egy bluetooth stick-et vettem (asus bt500), és amikor használom a bluetooth fulesem (airpods pro 2) akkor random elkezd recsegni és csak akkor áll le ha megallitom azt, ami eppen megy es elindítom. Ezzel mit lehetne kezdeni?

okt. 30. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld ki az alábbiakat:

Jobb klikk az alsó tálcán található hang ikonra, majd Hangbeállítások megnyitása.Válaszd ki a Bluetooth fülesed, majd kattints a Tulajdonságok opcióra.Az Advanced (Speciális) fül alatt állítsd a mintavételi sebességet 16 bitre, 44100 Hz (CD minőség) formátumra, mivel ez csökkentheti a recsegést.

Győződj meg róla, hogy az AirPods Pro 2 fülesek teljesen fel vannak töltve, mivel alacsony töltöttség esetén gyakrabban akadozhat a Bluetooth kapcsolat.

okt. 30. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
A net WiFiről megy? Vagy van-e bármi más 2,4GHz-es valami a közelben? Mert az is zavarhatja, én is jártam már így, a WiFi kikapcsolása megoldotta a Bluetooth akadozást.
okt. 30. 21:13
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 Alapból arra volt allitva, mert csak azt támogatja.

#2 Netkábel. Igen, be van dugva egy egérnek a 2,4ghz-es stickje.

okt. 30. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Az nem oldaná meg a problémát, ha vennék egy fejhallgatot aminek sajat stickje van?
okt. 30. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!