Mennyire megbízhatók a THERMALRIGHT Tápegységei?
Teljesen új versenyzők a piacon. A fent linkelt Tier listet nem frissítették azóta, hogy ők megjelentek tápokkal. Tehát önmagában az, hogy nem szerepel ott TR táp, még nem jelenti azt, hogy szarok. A nagyobbik baj, hogy teszteket sem csináltak még róluk (az itthon kapható típusaikról). Amíg ez így marad, addig én sem merném megvenni.
Én ár-érték arányban továbbra is ezt tudom javasolni, aztán le lehet pontozni, mint egy korábbi kérdésnél, leszarom. Nem hasraütésre ajánlottam ott sem, hanem több professzionális teszteredményre alapozva.
Na meg az egyik legelső ATX 3.1-es típus, úgyhogy a jövőállósággal nem lesz gond.
De teljesen jó lesz amúgy a Seasonic GX is. 2 fajtája van, egy régebbi és olcsóbb ATX 2.4-es, meg egy újabb és drágább ATX 3.0-ás.
Még mindig előző vagyok.
#8 Mondjuk azon is érdemes lehet elgondolkodni, hogy ha a B12-t veszed (az is korrekt táp, semmi gond vele), a megspórolt kb. 25 ezret a VGA-ba invesztálod, és úgy a 16 GB-os 4060 Ti-t is megveheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!