Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire megbízhatók a THERMAL...

Mennyire megbízhatók a THERMALRIGHT Tápegységei?

Figyelt kérdés
Sziasztok új Tápegység vásárlás előtt állok, és gondolkodtam egy THERMALRIGHT TG-750 fehér tápon, mivel fehér lesz a gépem. Viszont nem nagyon tudom, hogy ez a gyártó milyen minőségű tápokat gyárt, kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalaitokra a gyártóval kapcsolatban, a b opció a drágább, és fekete Seasonic Focus GX 750W

okt. 29. 16:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%

[link]

Innen kell választani, milliószor leírtuk már.

okt. 29. 16:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, te kinek írtad le milliószor, de hogy nem nekem az is biztos:)
okt. 29. 16:30
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Sehol sem állítottam, hogy kifejezetten neked (vagy kifejezetten egy személynek) írtuk volna le számtalanszor.
okt. 29. 16:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha egy közép- vagy felsőkategóriás PC-hez keresel megbízható tápegységet, a Seasonic Focus GX 750W remek választás lehet. Én ezt választanám.
okt. 29. 16:46
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg, egy am4-es gépem van, Asus tuf gaming b550 plus ii wifi alaplap, Ryzen 5 5600x proci, 16gb ram ( most veszek újat 32gb-ot) egy Sapphire rx 580 nitro+ vidikarim van jelenleg, de le cserélem egy 4060 ti 8gb osra ezért is lesz a táp csere, de a későbbiekben fejlesztek majd, am5-re
okt. 29. 16:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Akkor ide Seasonic Focus GX 750W remek választás lehet 10 év garival.

[link]

okt. 29. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Erre teljesen elég egy Seasonic B12 550W, a többi pénzt meg tedd félre.
okt. 29. 19:28
 8/13 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, utolsónak teljes pipát akartam rakni, csak félre nyomtam, amúgy igen azon is gondolkodtam!
okt. 29. 20:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen új versenyzők a piacon. A fent linkelt Tier listet nem frissítették azóta, hogy ők megjelentek tápokkal. Tehát önmagában az, hogy nem szerepel ott TR táp, még nem jelenti azt, hogy szarok. A nagyobbik baj, hogy teszteket sem csináltak még róluk (az itthon kapható típusaikról). Amíg ez így marad, addig én sem merném megvenni.

Én ár-érték arányban továbbra is ezt tudom javasolni, aztán le lehet pontozni, mint egy korábbi kérdésnél, leszarom. Nem hasraütésre ajánlottam ott sem, hanem több professzionális teszteredményre alapozva.

[link]

Na meg az egyik legelső ATX 3.1-es típus, úgyhogy a jövőállósággal nem lesz gond.

De teljesen jó lesz amúgy a Seasonic GX is. 2 fajtája van, egy régebbi és olcsóbb ATX 2.4-es, meg egy újabb és drágább ATX 3.0-ás.

okt. 29. 21:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Még mindig előző vagyok.

#8 Mondjuk azon is érdemes lehet elgondolkodni, hogy ha a B12-t veszed (az is korrekt táp, semmi gond vele), a megspórolt kb. 25 ezret a VGA-ba invesztálod, és úgy a 16 GB-os 4060 Ti-t is megveheted.

okt. 29. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!