Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Win.11 24H2 másnak se tud...

A Win.11 24H2 másnak se tud frissíteni az update?

Figyelt kérdés
Kézzel tudom frissíteni de automatikusan mindig hibával fejezi be a frissítést.
okt. 28. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Azért olyan túl sok frissítés még nem jött hozzá..

[link]

okt. 29. 00:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Én tisztán telepítettem a hivatalosan kiadott 24H2 26100.1742 Build-et .

Csak az összesítő frissítéseket nem tudja telepíteni. Mostanáig a legújabb Build 26100.2161 - [link]

okt. 29. 07:52
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Akkor ne telepítsd ezeket a nem kötelező frissítéseket. Én sosem szoktam. Elég az ami kötelező.
okt. 29. 08:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem én erőltetem a frissítést hanem az op.rendszer magától akarja csak nem tudja.

[link]

okt. 29. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Legközelebb kicsit korlátozd magad. Ne nyomj rá mindenre.

[link]

[link]

[link]

okt. 29. 10:30
 6/8 A kérdező kommentje:

#5 - rosszul gondolod mert nincs semmi elnyomkodva.

A Win.11 24H2 hivatalos kiadása még tele van buggal, olyan mintha még mindig insider státuszban lenne. Talán majd karácsonyra lehet, hogy helyrehozzák.

[link]

[link]

[link]

okt. 29. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a 44384 frissítés a jövő havi kötelező frissítés előnézeti teszt verziója. Naná hogy betatesztelőnek érzed magad. Ha addig kibírod az akkori végleges verzió ezt a sikertelent visszavonja. De a lemezkarbantartóval törölhetők a letöltött frissítések.
okt. 29. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Örülj neki, de azért tiltsd le a windows update-et, nehogy mégis sikerüljön! Magyarázat: a vindóz frissítései lassítják a rendszert, bugokat okoznak, rosszabb esetben az egész rendszert tönkretehetik úgy, hogy csak formázni és újratelepíteni tudod. Eközben a több ezer biztonsági résből talán egyet-egyet javítanak, de erre sincs bizonyíték a Micro$oft szaván kívül.
okt. 29. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!