Működni szokott nektek a vezeték nélküli dolgok? Nekem a WIFI, az airplay, meg sok vezeték nélküli dolog annyira szenvedősen működik. Már mindent bekábeleztem hogy stabil legyen de elvileg ez lenne a jövő. Nektek is ilyen?
Figyelt kérdés
okt. 27. 00:12
2/6 anonim válasza:
Folyamatos problémák esetén azt csinálnám, hogy kimennék valahova, ahol biztosan nincs Wi-Fi eszköz és ott próbálnám ki az eszközöket -> ha ott működne minden, akkor valamiféle interferencia-probléma lehet.
3/6 anonim válasza:
Nekem betonstabil, de én is a kábelek heíve vagyok azért.
4/6 anonim válasza:
Amíg csak egy vezeték nélküli dolog megy, addig stabil mint a beton. Ahogy többféle, azonos frekvenciatartományon működő technológia megy, elkezdik zavarni egymást és minden kipurcan. Meg az asztali gépek háza is nagyon jól árnyékol. A fix helyen lévő eszközöknek amúgyis illik kábelt húzni, mert annál stabilabb nem létezik. A wifi és egyéb vezeték nélküli technológiák a hordozható eszközöknek lettek kitalálva, csak sokan nem rendeltetésszerűen használják, aztán csodálkoznak, hogy lassú, folyton megszakad.
5/6 anonim válasza:
Elköltözünk. Mi a teendő, ha a területen nem lehet vezetékre csatlakozni, csak korlátlan net előfizetésem van, amit viszek magammal, hogyan lehet stabil netet varázsolni az okos tv-re, a windows-os gépre, és a tabletre egyidejűleg?
6/6 anonim válasza:
#5 Létezik 4G router, belerakod a SIM-et és olyan lesz mint egy rendes router, kábellel tudsz rá csatlakozni géppel, okostévével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!