Az újonnan vett monitoromat összekarcoltam véletlenül. Mi a teendő ilyenkor?
Nos, ha én iylet tettem volna, akkor magamat karcolgatnám először is. :)
Utána kipróbálnám az elkőző olvtárs módszerét. Vagy megkérezném a boltot, hogy ők mit tudnak tenni vele.
Első vagyok. Felhívtam egy ismerősömet, aki ért hozzá. Azt mondta, nem cserélhető ilyen módon a képernyő plexije.
Vagy úgy marad, vagy újat veszel, vagy bejátszod, amit írtam. Szerintem próbáld meg :) !
Szia!
Monitor szervízben dolgoztam, a következőket tudom tanácsolni: visszacserélni nehezen fogják, vagy sehogy, ez csak rajtad áll, hogy milyen erőssen próbálkozol. :)
A monitor plexiját mondtad, mit értesz alatta, magát az lcd-t, ami a képet mutatja?
Ha magát az lcd panelt karcoltad meg, akkor bukó projekt, az maga a készülék, azonkívül csak egy műanyag burokból, meg némi tápból áll az egész, az lcd cseréje többe kerülne mint maga a monitor.
Lehet az is, hogy szó szerint értetted a plexit, voltak olyan szériák bizonyos márkákból, amiknél az lcd elött valóban egy plexilap volt (jó megoldás, strapabíró)
Ha esetelgesen egy ilyen monitorod lenne, akkor kisebb a baj, fel kell venni a kapcsolatot a szervízzel, hogy mennyiért tudnák kicserélni a plexit.
Ha még van kérdésed, elő vele.
Jöhetni jöhetsz vele, de nem biztos, hogy segíteni, fog, a fogyasztóvédelem csak tanácsot adhat, nem kötelezheti az üzletet új monitor adására. Azt pedig bizonyítani, hogy hol karcolódott össze, elég nehéz lesz.
Itt nem nagyon lehet tuti tippet adni, próba szerencs, attól függ, hogy mennyire vagy határozott. (és mennyire tudod eljátszani a felháborodott vásárlót, akinek hibás terméket adtak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!