Ragadnak a laptop-billentyűim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy hete sajnos ráömlött a kávé a billentyűzetre. Szétszedtem és úgy tűnik, az elektronikába nem jutott, viszont a billentyűk ragadnak. Kb. 3-szor szedtem le őket és tisztítottam meg alkohollal, kb. 1 napig olyankor nem ragadtak, utána ugyanúgy, mint előtte.okt. 22. 10:15
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem egyértelmű a kérdésem alapján hogy az nincs tervben
okt. 22. 12:49
3/8 anonim válasza:
Legközelebb a vajas-mézes kenyeret kávéval másik asztalnál fogyaszd..
4/8 anonim válasza:
"Szerintem egyértelmű a kérdésem alapján hogy az nincs tervben"
vedd tervbe
5/8 A kérdező kommentje:
nagyon ráértek. ki bántott meg titeket ennyire?
okt. 22. 15:18
6/8 anonim válasza:
Először fényképezd le, hogy vissza is tudd tenni helyes sorrendben. Aztán fogkefével egyenként tisztísd meg folyó viz alatt a csapnál, teljes száradás után kattintsd vissza valamennyit.
7/8 anonim válasza:
Én próbálkoztam ilyennel, de hogy ne sérüljön a notebook vagy csere, vagy szétszeded és a "palmrest-ig" hogy semmi elektronika ne legyen rajta, és mehet a víz alá.
Így:
Nem kis munka, főleg valahol az alaplapot is erre csavarozzák fel, néha külön van a billentyű, néha így hogy a képen... Nem írtad a típusát.
8/8 anonim válasza:
van olyan laptop billentyűzet amit csap alá is léhez tenni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!