Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A MacBook m2 és a MacBook m3...

A MacBook m2 és a MacBook m3 között nagy a különbség?

Figyelt kérdés
Laptop vásárlás előtt állok. Hosszútávra tervezem és látom h az m3-mas MacBook 40000 forinttal drágább az m2-esnél. Megéri ez a plusz vagy nem mérvadó?

okt. 20. 20:18
A kérdező szavazást indított:
Megéri
Nem éri meg
6 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:

Erre specifikus felhasználási tudnivalók nélkül nem lehet válaszolni.

Ha csak Facebookozol meg Youtube videókat nézel, akkor nyilván nem.

Ha napi szinten videókat vágsz például, akkor igen.

okt. 20. 20:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Tanulásra használnám, elnézést ez kimaradt. Word, powerpoint, Excel ,
okt. 20. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

2

Akkor kb teljesen mindegy, felesleges +40 ezret kiadnod rá..

okt. 20. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:
eleve minek veszel almát almát, ha kb. basic irodiai munkára fogod használni...? féláron kapsz mást
okt. 21. 13:15
 5/8 A kérdező kommentje:
4 mivel minden más elektronikai eszkoszkozom Apple. Telefonom, órán, tabletem, tv-m.
okt. 21. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
nem értem az összefüggést
okt. 21. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

5

Nekem is iPhone-om van meg egy AirPods-om, mellette egy Macbook-om, de a következő Windows lesz.

Nincs különösebb problémám a Macbookkal, de valahogy nekem egyszerűbbnek tűnt az élet Windows-os laptoppal.

OP rendszer is néha fel tud idegesíteni, de ami leginkább dühítő, hogy egy retkes USB csatlakozó sincs rajta. Van egy kerékpár lámpád és nem tudod feltölteni, mert nincs USB csatlakozó a laptopon... Persze lehet venni átalakítót, de nem tudom miért nem lehet egy 1000-1500 eurós notebookra 1 USB csatlakozót tenni... Nem kell hogy 3 legyen, de hogy 1 se...

okt. 21. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdező: Ha ennyire alap dolgokra használod, akkor bőven elég a régebbi is, a teljesítmény miatt nincs szükséged a jobbra. Már az M1 processzorral is bivaly erősek voltak az Apple gépek, az M2 és M3 tovább fokozta ezt. A többlet annál, amire használni akarod, nem sokat számít.

Ami miatt TALÁN érdemes lehet mégis az újabb modellt venned, hogy tovább legyen támogatott, naprakész és ha el akarod adni, akkor az árát is jobban fogja tartani, később fog elavultnak számítani.

Azt neked kell tudni, hogy a 40e mennyire sok/kevés számodra, pláne az olcsóbb gép árához viszonyítva. Mennyire fér ez bele neked. Megér-e számodra ennyit, hogy idő és értékállóbb gépet vegyél.

Összehasonlításként nekem egy M1 Airem van, az általad felsoroltak mellett munkára, fotó és videó szerkesztésre is használom napi szinten és arra is teljesen elég. A magam számára sem volna értelme a nagyobb teljesítmény miatt az M1-ről M2 vagy M3-ra váltanom...

okt. 27. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!