Hogyan tudom kikapcsolni a gépem világítását?
DeepCool CC560 v2 gépházam van, a sima verzió nem az RGB-s. És ez is világít csak fehéren.
Néztem a biosban, ott az EZ led control ki van kapcsolva, próbáltam szofvterekkel kikapcsolni mint pl SignalRGB, de ez nem is látta a ledes ventiket.
Hogy tudom ezeket kikapcsolni?
Alaplap: MSI PRO B760-P DDR4
Köszi a segítséget!
Könnyen lehet hogy a ventilátor tápellátására van ráforrasztva fixen. Ebben az esetben a fizikai erőszak az egyetlen megoldás.
Tipp: Ha lehetne szoftverből kapcsolgatni, az szerinted benne lenne a leírásában?
Első körben ezekkel próbálkoznék.
Lépj be a BIOS-ba, és nézd meg újra az EZ LED Control beállítást. Még ha ez ki is van kapcsolva, érdemes lehet megnézni, van-e másik világítással kapcsolatos beállítás a BIOS-ban, például az Onboard LED vagy a RGB Lighting opciók. Ellenőrizd, hogy a BIOS naprakész-e. Lehet, hogy egy új BIOS-frissítés jobb vezérlést kínál a LED-ek felett.
Töltsd le és telepítsd az MSI Center nevű szoftvert, amely a rendszered hardverének vezérlésére és monitorozására szolgál. Ebben van egy Mystic Light modul, amely lehetővé teheti a világítás vezérlését. Próbáld meg itt kikapcsolni a világítást. Lehet, hogy manuálisan kell kiválasztani a világítási zónákat.
A DeepCool CC560 V2 gépházhoz tartozó ventilátorok alapból fehér LED-es világítást használnak. Mivel nem RGB verzió, nem biztos, hogy közvetlenül vezérelhetőek a szoftverekkel. A ventilátorok csatlakozása lehet, hogy egyszerű 3 vagy 4 tűs csatlakozók a világítással. Ellenőrizd, hogy van-e külön kábel, ami csak a LED-ekhez kapcsolódik, és esetleg le tudod húzni vagy le tudod választani a tápegységüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!