A 90-es évek végén volt sárga kazettás, billentyűzetes TV-re köthető videójátékom. Hól lehet ilyent venni?
Hasonló volt, mint egy Commodore 64, de sárga kazettával működött. Gyári kazettán voltak azok a játékok, amikhez a billentyűzet kellett. Két joystick és egy pisztoly járt hozzá gyárilag. Anno sok fajtája volt, a piacon több árustól is lehetett venni, népszerű volt. Mára viszont a billentyűzetes verzió teljesen eltűnt, billentyűzet nélküli még kapható, de én kifejezetten a billentyűzetest keresem. Valahol lehet még ilyent venni?
Köszönöm szépen.
"Nem tudom, hogy hamisítvány lett-e volna"
Az mind az volt...
Hamisítvány, vagy nem hamisítvány, az én fiaim is rengeteget játszottak vele. Olcsó volt, egy kazettán sok játék volt. Emlékszem a billentyűzet formára is. Nekünk a PS1 formájú volt.
Ilyet a mai napig lehet kapni. Az miért nem jó? Ugyanazt tudja, csak a doboza más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!