Ha veszek egy AYANEO KUN AMD 7840U kézi”konzol” számítógépet, azzal fogok tudni csatlakozni Magyarországon 5G hálózathoz?
Sokminden nem tiszta ezzel kapcsolatban bennem, de ez az egyik legfontosabb kérdés… Gondolkodtam a Steam Decken, sok szempontból elég lenne az is, mivel futtatni ezen a számítógépen csupán a Deadlock nevű Valve játékot szeretném majd leginkább, amit gondolom a Steam Deck is elbír, sőt lehet sokkal jobban van rá optimalizálva, lévén hogy Valve játék. Csak az a baj, hogy az csak wi-fivel működik.
Nekem vicc kategória, hogy egy ilyen hordozható eszközbe nem tesznek 5G-t.
Amire szeretném használni elsősorban a készüléket, hogy a PS5 konzolomról, remoteplay alkalmazással streameljem a képet és tudjam máshonnan is használni a ps5öt.
Ezt telefonnal kipróbáltam és jól működik, nekem 5G hálózatról tejesen hibátlanul működött, jobban mint wi-fivel, pedig fejlett wi-fi 6al próbáltam.
Az a baj viszont, hogy a telefonom nem alkalmas arra, hogy azon játszak a ps5 játékokkal mert az egész 14 cm és a káva is nagy, olyan 10-11 cm hosszú a képernyő, tehát az egyik legkisebb okostelefon (amúgy meg 2022-es modell és nem akarom lecserélni, mert telefonáláshoz és telefonon való netezésre is, az én kézméretemhez ez az ami kényelmes).
Ayaneo kunból a olyan variáción gondolkodom, ami ugyan 2X drágább mint a Steam deck OLED 1TB modellje, de sokkal többet is tud, majdnem 1 inchel nagyobb a kijelző, és 2K, 64 GB a RAM és 4 TB SDD jár hozzá.
A streaming szolgáltatókat is ezen használnám, mint a Nerflix, illetve mivel jelenleg nincs asztali gépem, idővel lehet vennék hozzá billentyűzetet és monitort, hogy kényelmesen használhassam otthoni PC-ként is.
De csak akkor éri meg nekem ez az egész, ha működik itthoni mobilnettel.
Ezt honnan tudhatnám meg?
Józan paraszti ésszel végiggondolva: Vannak a neten csodás keresők pl. google, duckduckgo stb.
Akármelyikbe beírod az eszköz nevét meg fogod találni a specifikációját és abban benne lesz mit is tud az eszköz.
De ezt nem csak erre fogod tudni használni, hanem a dolgok 99%-áról megtalálható a megfelelő mennyiségű és minőségű információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!