Építettél már nagyon egyedi PC-t?
Figyelt kérdés
Egyedi alatt azt értem, hogy rengeteg ritka alkatrészt használtál hozzá, és sok házon kívüli elemmel tuningoltad, midi controller, pedálok, joystick, térhangzás, erősítő, vokóder karaokehoz, stb.okt. 12. 16:56
1/7 anonim válasza:
Miért attól egyedi, hogy minden gyakorlatilag felesleges vackot összevásárolsz?
2/7 anonim válasza:
Nem, nem tömeggyártott vackok csatolásával lesz egyedi.
3/7 anonim válasza:
Hát ilyet még nem. Bár tervezek az Edifier 2.1 hangfalamhoz egy USB-s DAC-ot venni hogy egy hangyányit még jobb hangja legyen.
Ha egyszer olyan helyre tudok költözni ahol lehet egy jókora asztalom akkor tervezek majd rendes kormányt meg pedált is venni.
Az nem tudom mennyire számít egyedinek hogy egy 14 éves Cooler Master házban vannak 2020-as alkatrészek :D
4/7 anonim válasza:
Semennyire, rengetegen építenek "sleeper pc"-t.
5/7 anonim válasza:
Ja, hát nekem is mocsok régi PC házban (2011) vannak modern hardverek. Meg egy 5,25" ventivezérlőt vettem bele később.
7/7 anonim válasza:
Az asztalfiók, mint gépház egyedinek számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!