Melyik gépházat válasszam?
Szükségem lenne egy új gépházra, találtam is kettő lehetőséget:
Montech X3 MESH Black
Montech Air 903 MAX
Ár érték arányban megéri az utóbbi a kb 10 000ft-os különbséget?
A válaszokat előre is köszönöm!
"Ár érték arányban megéri"
Mi ezt honnan tudjuk? Neked kell tudnod, hogy a drágább ház nyújt e valami olyat amit csak az nyújt és szükséged van rá... :D
Az egyik ház valamivel nagyobb, 2 kilóval nehezebb, ha 360-as AIO-t akarsz a kisebbe nem fér bele...
Nekem honnan kéne tudnom?
Az oké, hogy tudom az adatokat róluk, de nincs nálam egyik sem.
Azért tettem fel a kérdést, hátha valakinek volt és esetleg tud mondani valami hasznosat róluk.
Arra próbáltam utalni, hogy az ár/érték arány egy általános baromság amire egyre gyakrabban hivatkoznak. Ez nem egy általános valami, mert az értéke mindennek szubjektív. Nekem kétszer ekkora és hangszigetelt házam van, ez meg üveg oldalas RGB ventis ház. Nem összehasonlítható az enyémmel. Olyan, hogy általános ár/érték arány nincs, mivel az érték az egyénileg szubjektív.
Ezért írtam, hogy a tulajdonságok közül neked kell eldöntened mi fontosabb számodra. Nagyobb méret, 360-as vízhűtés beépíthetőség, hosszabb videókártya beépíthetőségének lehetősége stb...
Jogos a kérdés ez esetben.
Ha most mindent végiggondolok ami nekem a gépházban jelen esetben érték, akkor az utóbbi jobb lehet.
Bár nem kell vízhűtés, a nagyobb hely miatt jobb a légáramlás és egy jövőbeni upgradehez jobban alkalmas.
Csak hát azért rossz a hardver vásárlás, mert ugye az ember nem tudja kipróbálni magának mielőtt megvenné és hát könnyű mellényúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!