Számítógép kattogás mi kattog ?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/shorts/3BRk9CuR0Mk
Ez a kattogó hang tapasztalható indításkor illetve néha használat közben is. Hard disk sentinel szerint a teljesítmény 100% a kondíció az egyik merevlemeznél 94%, töredezettség a HDD-n nincs. Az SSD egy Samsung 830. Windows 7 64 bit. Intel i7 4770S, 8GB DDR3. Tudom öreg PC, de erre a havi kb 50 óra használatra bőven elég.
szept. 18. 08:37
1/8 anonim válasza:
A ventilátor(ok)nál lehet valami, szerintem bontsd ki a házat, és úgy nézd meg.
2/8 anonim válasza:
SSD-ben nincs mozgó alkatrész ami hangot adhat ki. HDD olvasófej viszont lehet ilyen. Indításkor mikor felpörögnek a hardverek, ami megszűnik amikor üresjáratba visszaáll mert nincs használatban. Utána a legközelebbi felpörgésnél újrakezdi, ha hozzáférsz valamelyik mappájához. Ha nincs a tartalmáról még biztonsági mentés, most érdemes megcsinálni amíg tud olvasni. Lehet még bírni fogja pár hétig vagy hónapig, de nem jó előjel a hang.
3/8 anonim válasza:
Ez nem ventilátor hang. Egyértelműen a merevlemez.
#2 mindent leírt, hogy mi a teendő. Ha adattárolásra kell, akkor újat kell venned.
4/8 anonim válasza:
Ez biza HDD, azonnali cserére szorul!
5/8 anonim válasza:
+1 tipp a hdd-re, mentés, ha lehetséges és azonnali csere ajánlott. Bármikor tönkremehet teljesen.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
szept. 18. 11:30
7/8 anonim válasza:
Ezt a hangot a HDD adja. A videóban 6:50-től figyeld meg. Ez van nálad is kb.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm. LE húztam a HDD-t. Így nincs semmi gond.
szept. 19. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!