Véletlenül betört a laptopom kijelzője, mit csináljak?
Alapesetben én is ragaszkodok a régi dolgokhoz, de ezzel a laptoppal ne szívasd magad szerintem.
Lehet kapni jó állapotú használt, illetve felújított laptopokat, azokat tudom ajánlani, ha újra nincs pénzed. Arra viszont vigyázz majd jobban.
Ha találsz olcsón bontott kijelzőt egy donorból meg kábelt, talán. De ha rendelni kell bele akár 20-30 ezer lehet bele a csak a kijelző, és ha nem te csinálod min 10 ezer munkadíj. Annyiért bőven patika állapotú és kielégítő teljesítményű üzleti kategóriás laptopot veszel.
Így csak osztani tudom a 2-es véleményét. Ne szívasd vele magad.
Egyébként ez nem is az enyém, anyám munkahelyén kapták, csak közben kaptak 1 év után másikat. Nagyon sokat használtam.
Vannak ott még leselejtezett gépek, ugyanilyen csak anyámnak nincsen kulccsa hozzá, kilehetne cserélni. Így cseréltük rajta az akkumlátort, billenytyűzetet, töltőt. Amúgy olyan hangja volt szegénynek, mint a traktor. Meg égett szaga is volt, felforrósodott. Lehet nem is annyira az én hibám, de befolyt teljesen. Érdekes módon, most nem kell állítgatni, egész fehér. Tv-re kötve jó. Tanácsolták, hogy házbiztosítással szarakodjak, de szerintem nincsen értelme, nem fizetnének ezért semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!