Hogy tudom szétszedni a laptopot?
Fujitsu Siemens Amilo L 6820 laptop. Azt szeretném tudni, hogy hogyan lehet szétszedni, mert a hangszóró vezetéke kontakthibás lett, és nem szól, és ráadásul még rövidre is zárja a gépet alkalmanként... a laptop jobb oldolánal a szélére recseg a hangszóró, de ennél több nem.. Köszi a válaszokat:
M&L
(u.i.: a hűtést hogy tudom megnézni, hogy jó e? mert soha nem kapcsol ki a ventilátor.)
Azthiszem hogy a laptop alján vannak kis csavarok és azokat kicsavarva le lehet szedni a burkolatot..De még soha nem szedtem szét laptopot.
ui. addíg örülj míg nem kapcsol ki a ventillátor:D
addig oké, de nem jön le a burkolat csak az alja, és annak is csak a fele, mert egy fém lapot erősítettem a cd-dvd romhoz ami nem nagyon jön ki... :\
(néha kikéne kapcsolnia, és ha mondjuk netán felmelegedik a CPU akkor kéne visszkapcsolni..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!