Hogyan kell kiválasztani a megfelelő videókártyát a számítógépbe?
Lépésről lépésre, tégláról téglára.
Teljesen hülye vagyok ehhez, az alapfokú ismereteim sincs meg. Szeretnék a jobbik gépembe minimum 1GB videókártyát, az integrált 250MB.
1 GB videókártya kell, nem 6GB, ami hasznaltan (1660Ti mini) is 50 ezer...
Csak a Skyrim V miatt kell, mert anno Xbox 360 jatszottam vele, egyébként Low beállítással müködik a játék, azt írták a játékoz elég 1GB videókártya és hasít a játék. Mivel az Xbox is eredeti volt és a játék is, nem tudtam csak angol nyelven játszani.
Az Xbox egyébként egyetlen játék miatt vettem (Watch Dogs) és úgy gondoltam, hogy nagyon drága lenne a játékhoz (ez még 2020 körül volt) pc-t venni, és vettem egy használt Xbox 28-ért... ráadásul hatalmas volt, hogy a Watch Dogs játékot magyar felírattal tudtam beszerezni, erre nem is gondoltam. Persze arra sem, hogy egyébként ócska játék, amolyan gta klón... és gyültek a játékok, ráadásul a Skyrim 5 nem is tudom miért vettem meg, a borítókép a jatékon semmitmondó, csak aki játszott vele az érti. És akkor egybe rendeltem három játékot, és a Skyrim azt írta "disk error" félreraktam , nem is igazán érdekelt, mert nem tudtam milyen ez a játék. Csak megemlítettem a szomszédnak, mert rákérdezett, mi ez az Xbox, mi ez a játék ... és mondta, hogy ezt ne hagyjam annyiban, mégiscsak 3000 forint. Írtam nekik emailt, másnap már a futár hozta az új játékot, ami működött is. A régit visszakellett adni. Halott dolognak hittem, hogy kicserélik. Aztán amikor beleuntam a játékba, nem kötött le egyik sem, így kb. Bekapcsoltam és aludtam...2 hónapig be sem kapcsoltam... Eladtam az egészet 12 játékkal 25-ért, de a Skyrim, Fallout 3, Bayonetta, Sims megmaradt, az Sims csak azért, mert abból kettő volt, amúgy unalmas, hogy nézzem szarnak,esznek..mert ezt csinalják egész nap.
Szóval inkább veszek, majd egy olyan pc, amiben van legalább 1GB videó ram.
Kicsit durva lenne egy 8 forintos gépbe 50 forintos videókártyát rakni.
A gép pontosan olyan, mint amilyet linkeltél, csak az nekem "kibelezettnek" tűnik. Én szétkaptam, hogy belenézzek, mondjuk lássam a RAM-ot, de úgy elvan szeparálva a kiváncsi szem előtt az egész, próbáltam szétszedni, de ez olyan, mint az ördöglakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!