Hol lehet Founders Edition videokártyát kapni?
Figyelt kérdés
Az NVIDIA hivatalos oldalán felsorolja az európai disztribútorokat. Ott a konkrét link is a webshophoz, de akárhogy nézem egyik webshopban sincsen ott a Founders Edition termékként. Nem az, hogy raktáron nincs, hanem egyáltalán nem is árulják. Akkor miért hivatkozzák be az NVIDIA oldalán? Vagy én csinálok valamit rosszul?
szept. 5. 03:22
1/7 anonim válasza:
Mert elfogyott és nincs több. Nekem 4070 FE van, de ma már nem azt vennék. Hűtésben nem a legjobbak és a leghalkabbnak se mondanám.
2/7 anonim válasza:
Megszűnt a gyártásuk. Már csak használtat tudsz venni.
3/7 anonim válasza:
Ott volt az, de már nincs. Az NVidia csak a chippet tervezi nincs sok köze a kész termékhez (videokártya). Csináltat egy adag demó kártyát (Founders Edition), de leginkább AIB partnereken keresztül értékesít (Asus/Gigabyte/PNY...stb) nem érdekük ezzel foglalkozni, mert nem ez a profiljuk.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor hát ennyi volt!
Azt hogyan oldja meg az NVIDIA, hogy sokkal kisebb hűtővel és sokkal kevesebb ventilátorral üzemeli a kártyát? Egyedi kártyák mind kettő és három ventilátorral jönnek és a borda is akkora, hogy 3-4 slotot elfoglal a kártya! Ezért vettem volna Founders Edition-t, mert ott valahogy mégis megoldották kevesebből a hűtést.
szept. 5. 08:22
5/7 anonim válasza:
#4 Két ventilátor van a FE-n és maga a kártya a borda.
6/7 anonim válasza:
A Founders Edition videokártyák általában közvetlenül az Nvidia weboldalán vagy az Nvidia hivatalos partnereinek webáruházában érhetők el. A gyártók és disztribútorok is árulhatják őket, például az Amazonon, Newegg-en vagy más elektronikai boltokban. Ha éppen nem elérhetőek, érdemes követni a hivatalos Nvidia közleményeit vagy bejegyzéseit.
7/7 anonim válasza:
Hardveraprón nézelődj, elég sok ilyen kártyát raknak fel, viszont nagy a kereslet is irántuk. Amúgy én mindig is vágytam egy ilyenre, akár régebbi szériákból is, mert szerintem marha jól néznek ki és kíváncsi is lennék arra, hogyan teljesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!