Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2 gb rammal, windows 7-en...

2 gb rammal, windows 7-en hogy lehetne a GTA 4-et rávenni arra, hogy rendesen fusson?

Figyelt kérdés
Szóval, a történet az, hogy windows 7-em van, és szeretném rátenni a GTA 4-et. A játék felmegy minden probléma nélkül, majd mikor elkezdődik az első kocsikázós pálya olyan 3 másodpercenként beakad, szóval játszhatatlan. Levettem a grafikát minimumra, eredmény ugyanaz. Végül utánanéztem neten, és azt írták, hogy 2 giga rammal csak xpn nem szaggat. Az lenne a kérdés, hogy van e valami program, ami a windowsos alapfolyamatokat kilövi, de közben valamit lehet csinálni(játszani), vagy rá lehet e venni a normális futásra azon módszerek nélkül, hogy felteszem az xpt, vagy veszek nagyobb ramot a gépbe(egyik se olcsó, max xpt lehet torrentezni, de azok mind vírusosak). A válaszokat előre köszi!
2010. nov. 2. 20:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
21:58, neked milyen win7ed van?(ultimate, professional, home basic, ect.)
2010. nov. 2. 22:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Windows 7 Ultimate 32-bit (x86)
2010. nov. 2. 22:38
 13/17 A kérdező kommentje:
nem lehet, hogy az a baja, hogy nekem 64 bites a win7em? nem igazán tudom mi a különbség a 32 - 64 bites oprendszerek között, csak azt, hogy nem minden program megy megfelelően mindkettőn..
2010. nov. 2. 22:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Így már más. A 64bites rendszer jóval többet fogyaszt mint a 32bites. Ahhoz, hogy szükséged legyen rá legalább 4Gb RAM kell. Külömbségek a kettő közt:

[link]

2010. nov. 2. 22:54
 15/17 A kérdező kommentje:
akkor ez a bibi.. jólvan, akkor felteszem a 32 biteset :) szerencsére a bootlemezen amit kaptam van olyan is, köszi mindenkinek...
2010. nov. 2. 23:09
 16/17 A kérdező kommentje:
na megvan, feltettem a 32 bites OSt, így már élvezhető a játék :) néhanéha beakad, de így már lényegesen jobb. annyi az érdekes, hogy max grafikán kevesebbet akad, mint alacsonyon, nem értem, csak örülök neki :) köszi mindenkinek a válaszokat!
2010. nov. 3. 00:34
 17/17 anonim válasza:
Hali! Bocs, hogy kérdezek, de leírnád légyszi a konfigod, és hogy milyen beállításokkal játszod a GTA4-et?
2011. jan. 13. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!